@$@LT Web – v. 2019

В последните месеци екипът ни работи усилено по обновяване на някои от досегашните ни проекти, обновяване на основният ни сайт и привличане на нови клиенти.

Какво подобрихме в нашият сайт?

В нашият сайт беше направена пълна оптимизация, продължаваща вече няколко месеца и до края й остава съвсем малко. До сега обновихме някои страници от сайта и някои предлагани услуги, включително и пакетите, които се предлагат към тях.

Какво остава да се направи?

  • довършване на обновяването на някои страници и предлагани от нас услуги
  • обновяване на помощният ни център и по-точно на сектор “Често задавани въпроси” с детайлна информация около новите неща в сайта.

По кои проекти работихме?

През последните 2 месеца работихме и по 2 клиентски проекта:

  • Почистване с Rainbow – беше направено пълно обновяване на сайта на най-дългогодишните ни клиенти, като той вече работи с изцяло нова, модерна и функционална система за да предлага повече възможности на всички свой клиенти.
  • Пицария “MALTA” – нов сайт на пицария в гр. Варна, която продава предлаганите от нея продукти и онлайн чрез изработеният от нас уебсайт с вграден в него магазин.

Какво друго предстои?

Екипът на @$@LT Web ще участва в кампанията Black Friday 2019 на 29.11.2019г., като ще предостави отстъпки на своите клиенти, които ще поръчат някоя услуга в деня на кампанията.

Какви отстъпки ще може да използвате и как ще можете да се възползвате от тях ще разберете ден по-рано – на 28.11.2019г. (четвъртък)

Също така до края на годината ще бъдат реализирани още 2 кампании – едната ще е постоянна и ще можете периодично да си печелите отстъпки за поръчваните от нас услуги, а другата ще протече около предстоящите Коледни и Новогодишни празници.