За нас

Нашият екип има богата и широка сфера от познания в областта на изграждането на уеб сайтове, уеб платформи и всякакъв друг уеб базиран софтуер, също така имаме опит и в работата с php, html и MySQL.

Нашият опит с различните системи
WordPress 100%
HESK 100%
Joomla 3.0 100%
Joomla 2.5 100%
phpbb 100%
Rukovoditel 90%
Moodle 85%
Oxwall 80%

Нашата история

В началото сайтът се хостваше на безплатен домейн и беше използван като каталог за сайтове от всички възможни категории. През тази година започнахме развитието си и по проекти за официални фен сайтове на ПФК Левски София 1914 и поп-фолк певицата Джена.
Това беше годината, в която за първи път създадохме сериозен футболен сайт с цел да разширим дейността си, след което създадохме и новинарски сайт.
През тази година спряхме развитието си по досегашните проекти и минахме едно стъпало по-нагоре. Започнахме изработката на сайтове на платени хостинг и домейн доставчици и започнахме да предлагаме услугите си и на нашите потребители. Също така започнахме и опитите си в гейминг пространството със създаването на Counter-Strike верига.
През тази година се завърнахме по-силни от всякога и сме готови за новото начало по нашите проекти.
С течение на времето се развиваме все повече и вече предлагаме голям брой от услуги в различни сфери, като функционалността на сайта ни беше променена изцяло за да отговаря на високите стандарти, които ще поддържаме за напред.
От пролетта на тази година функционалността на сайта е подобрена и са обновени и актуализирани всички предлагани от нас услуги.
В края на тази година стартирахме изцяло обновен нов сайт, който има за цел да улесни още повече нашите потребители и да предостави още по-бързо и по-качествено обслужване на нашите клиенти!
През тази тежка година, преминала в знака на световна пандемия заради смъртоносният Коронавирус (COVID-19), екипът ни промени изцяло вижданията си и реализира кампания в помощ на българските власти, която спомогна със създаване на различни информационни страници, които имаха за цел да информират по-точно и конкретно хората в тези тежки дни.
 
Също така реализирахме възстановяването на някои наши проекти и прекратихме работа по други, поради тежките времена, които настъпиха за всички.
В момента пишем историята …

Работно време

В момента не работим.Ще работим отново на 22.04.2024г. (понеделник) от 09:00ч. до 17:00ч.
понеделник – петък 09:00ч. – 17:00ч.
събота – неделя Неработни дни