За нас

Нашият екип има богата и широка сфера от познания в областта на изграждането на уеб сайтове, уеб платформи и всякакъв друг уеб базиран софтуер, също така имаме опит и в работата с php, html и MySQL.

Нашата история

2006г.
В началото сайтът се хостваше на безплатен домейн и беше използван като каталог за сайтове от всички възможни категории. През тази година започнахме развитието си и по проекти за официални фен сайтове на ПФК Левски София 1914 и поп-фолк певицата Джена.
2010г.
Това беше годината, в която за първи път създадохме сериозен футболен сайт с цел да разширим дейността си, след което създадохме и новинарски сайт.
2012г.
През тази година спряхме развитието си по досегашните проекти и минахме едно стъпало по-нагоре. Започнахме изработката на сайтове на платени хостинг и домейн доставчици и започнахме да предлагаме услугите си и на нашите потребители. Също така започнахме и опитите си в гейминг пространството със създаването на Counter-Strike верига.
2014г.
През тази година се завърнахме по-силни от всякога и сме готови за новото начало по нашите проекти.
2015г.
С течение на времето се развиваме все повече и вече предлагаме голям брой от услуги в различни сфери, като функционалността на сайта ни беше променена изцяло за да отговаря на високите стандарти, които ще поддържаме за напред.
2017г.
От пролетта на тази година функционалността на сайта е подобрена и са обновени и актуализирани всички предлагани от нас услуги.
2018г.
В края на тази година стартирахме изцяло обновен нов сайт, който има за цел да улесни още повече нашите потребители и да предостави още по-бързо и по-качествено обслужване на нашите клиенти!

Работно време

We're currently closed.We're open again on вторник (20.08.2019) from 09:00 to 17:00
понеделник - петък 09:00 - 17:00
събота - неделя Closed