SHHostbg

От краят на 2017г. екипите на host.bg и SuperHosting.bg се обединиха за да може предлаганите от тях услуги да станат по-качествени и клиентите да получават по-добро обслужване!

Екипът на @$@LT Web все още работи с нашите досегашни партньори от host.bg, но вече ще получавате още по-голям набор от уеб услуги за Вас или Вашият бизнес на едно по-високо ниво.

Ако все още нямате хостинг, можете да поръчате някой от предлаганите хостинг планове на Superhosting.bg, след което да попълните долупосоченият формуляр за да може да получавате още по-големи бонуси и отстъпки при поръчка на нов хостинг план или подновяване на вече съществуващ хостинг абонамент.

Благодарение на продължаващото ни партньорството с тях, сега можете да се възползвате от преференциални цени и двойна 24/7 поддръжка от наша и тяхна страна, за да може всички Ваши услуги да работят при най-високо качество!

Моля попълнете Вашите имена от заявката Ви, за нов хостинг план или подновяване на вече съществуващ хостинг абонамент към SuperHosting.bg, и посоченият в нея Ваш контактен e-mail.

Име:*
E-mail:*

Част от другите услугите, които са предоставени от нашите партньори и Ви препоръчваме да използвате са:

  • Покупка на домейни
  • SSL сертификати
  • SEO оптимизация

Защо @$@LT Web?

  • Уникално ниски цени съчетани с високи параметри и качество.
  • Разнообразни планове които да отговарят на вашите нужди.
  • Нужда от помощ? Нашия екип ще се радва да ви бъде полезен.

При поръчка от Ваша страна на услугите "Инсталиране на добавка за форум" и "Конфигурация на форум: Конфигурация на добавка" можете да се възползвате от преференциална цена - намаление с 50% от крайната сума.

Вижте повече