@$@LT Web продължава да работи в подкрепа на битката срещу COVID-19

Вече месец след началото на извънредното положение, и след като вчера то беше удължено за срок от още един месец (до 13 май), екипът ни продължава да работи за да помага в битката срещу Коронавирус (COVID-19).

Още при първото обявяване на извънредно положение на 13.03.2020г. създадохме кампанията “Заедно срещу вируса” , чрез която подпомагаме информираността на нашите потребители за цялата налична актуална информация в борбата на властите с Коронавируса (COVID-19).

Създадохме раздели, чрез които да можете да виждате информация за контакт по райони за помощ на възрастни и самотни хора, за доставки на храна, лекарства и материали от първа необходимост, както и с телефони за контакт с местната власт за повече информация относно Коронавируса (COVID-19).

Създадохме раздели за информация за местоположението на КПП-тата на МВР в областните градове, както и възможност за изтегляне на декларацията, която Ви е нужна за да преминете през тези КПП-та по наложителна причина.

И накрая, но не и на последно място по важност, създадохме интерактивни карти на България, Европа и света, които показват разпространението на вируса, както и предоставяме постоянно актуални данни за броят на регистрираните случаи, смъртните случаи и оздравелите от Коронавирус (COVID-19). От вчера (04.04.2020г.) данните се актуализират автоматично и винаги са актуални, като за Европа създадохме подробни данни за всяка засегната държава по отделно за случаите на Коронавирус (COVID-19).