От днес влизат в сила новите планове на @$@LT Web, които се разрастнаха за да Ви предлагаме още повече варианти за поръчка на желаната от Вас услуга!

За да отговаряме на изискванията на всички наши клиенти, от днес максималният брой варианти за планове на нашите услуги става 9, като скоро всички наши услуги ще бъдат преработени и ще Ви дават повече възможности за избор.

Към момента нови варианти бяха добавени към услугата "Изработка на уебсайт", която вече Ви предлага всички 9 възможности, от които може да изберете тази, която Ви подхожда най-много!

Съвсем скоро ще стартираме и услугите по е-обучение, които към момента се забавиха поради технически причини, независещи от нас. Ние Ви гарантираме и при тях много възможности за избор, много удобства и високо качество!

Споделете тази новина

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Защо @$@LT Web?

  • Уникално ниски цени съчетани с високи параметри и качество.
  • Разнообразни планове които да отговарят на вашите нужди.
  • Нужда от помощ? Нашия екип ще се радва да ви бъде полезен.

При поръчка от Ваша страна на услугите "Инсталиране на добавка за форум" и "Конфигурация на форум: Конфигурация на добавка" можете да се възползвате от преференциална цена - намаление с 50% от крайната сума.

Вижте повече