Екипът на @$@LT Web продължава да работи усърдно за Вашето удобство и по-голямо улеснение и за Вашето по-добро обслужване днес беше обновен отново помощният ни център.

Във връзка с това Ви информираме, че през следващите дни ще бъде обновена секция "Често задавани въпроси", за да намирате най-бързо и най-точно отговорите на Вашите проблеми и въпроси без да се налага да се свързвате с нас.

Разбира се нашият екип оставаа в готовност да се отзовава на всякакви въпроси и запитвания, като обслужването Ви ще става още по-бързо и точно, като след обновяването ще може чрез допълнителни полета да предоставяте по-точна информация на екипа ни, чрез която ние по-лесно и бързо да Ви отговорим.

Вход в помощният център

Споделете тази новина

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Защо @$@LT Web?

  • Уникално ниски цени съчетани с високи параметри и качество.
  • Разнообразни планове които да отговарят на вашите нужди.
  • Нужда от помощ? Нашия екип ще се радва да ви бъде полезен.

При поръчка от Ваша страна на услугите "Инсталиране на добавка за форум" и "Конфигурация на форум: Конфигурация на добавка" можете да се възползвате от преференциална цена - намаление с 50% от крайната сума.

Вижте повече