Работата по оптимизацията на сайта ни продължава, като сега вече е още по-лесно и по-удобно разплащането на поръчаните от Вас услуги!

Всеки наш клиент вече може да се възползва от по-голямото удобство на методите за разплащане на поръчаните услуги, като променихме заплащането чрез EasyPay вече да дава възможност на потребителите да изпращат директно дължимите суми към банкова сметка или адрес вместо да чакат досегашното генериране на код за заплащане.

Също така добавихме и нов начин за плащане - плащане чрез Български пощи, чрез който ще можете лесно и бързо да заплатитте поръчаните от Вас услуги, в най-близкият им клон.

Екипът ни продължава да работи по оптимизиране на сайта и услугите ни!

В най-скоро време може да очаквате нови услуги, нови методи за плащане и още по-богато съдържание в нашият помощен център!

Споделете тази новина

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Защо @$@LT Web?

  • Уникално ниски цени съчетани с високи параметри и качество.
  • Разнообразни планове които да отговарят на вашите нужди.
  • Нужда от помощ? Нашия екип ще се радва да ви бъде полезен.

При поръчка от Ваша страна на услугите "Инсталиране на добавка за форум" и "Конфигурация на форум: Конфигурация на добавка" можете да се възползвате от преференциална цена - намаление с 50% от крайната сума.

Вижте повече