Проектът ни за гейминг портал - Regal Gaming, се завръща в своят дом - като поддомейн към нашият сайт.

От 24.09.2015г. гейминг порталът Regal Gaming вече няма да е на отделен адрес, а ще е към нашият основен сайт.

Това се налага, защото съществуването и поддръжката на някои услуги и възможности на сайта са неразделна част от гейминг сървъри, за които във времето си партнирахме с различни хора, но в крайна сметка останахме без тяхната подкрепа, точно когато сайтът, форумът и Counter-Strike сървърите ни изглеждаха по-добре от всякога.

Ние обаче продължаваме напред и ще поддържаме сайта и форума, както и всички уеб базирани игри към него, като още от тази седмица ще рестартираме играта "Футболни прогнози", в която голямата награда вече ще е парична!

Също така ще продължим да поддържаме и развиваме още уеб базирани игри и платформи към сайта, но всичко това вече ще е на адрес http://regal-gaming.asalt.info.

Надяваме се, че въпреки тази промяна Вие ще останете с нас за да продължим заедно напред!

Споделете тази новина

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Защо @$@LT Web?

  • Уникално ниски цени съчетани с високи параметри и качество.
  • Разнообразни планове които да отговарят на вашите нужди.
  • Нужда от помощ? Нашия екип ще се радва да ви бъде полезен.

При поръчка от Ваша страна на услугите "Инсталиране на добавка за форум" и "Конфигурация на форум: Конфигурация на добавка" можете да се възползвате от преференциална цена - намаление с 50% от крайната сума.

Вижте повече