Силно начало на новата 2020 година за @$@LT Web

Още в първите работни дни на новата година, екипът на @$@LT Web започва мотивирано и ударно да работи по настоящи и нови проекти, като за да сме още по-полезни на нашите клиенти актуализирахме изцяло помощният си център и основни потребителски части на сайта ни.

За да може да отговаряме на промените и новостите, които се случват, се наложи да обновим нашият помощен център изцяло, за да сме още по-полезни и бързи при оказване на помощ на нашите потребители.

Друга голяма новост е новото потребителско меню и новият изглед на потребителските профили на нашите потребители, чрез които ще могат по-бързо, по-лесно и по-удобно да се ориентират и да стигат до желаните от тях страници през профила си.

Работихме в последните няколко месеци усилено и по една нова функция, работата на която стана възможна благодарение на обновените потребителски профили, чрез която всеки ще може да зарежда още по-лесно своят портфейл, а именно – зареждане на потребителските портфейли в сайта чрез системата на ePay.bg.

С тази функция всеки може да добави желана сума пари към своят портфейл в сайта на @$@LT Web директно през сайта на ePay.bg, на каса на EasyPay или в най-удобният банков клон чрез платежно нареждане.